Header
sub-menu-bg

Paketat
shkollore

NJE SHESH LOJERASH GJIGAND PER

AKTIVITETET FIZIKE

Neqoftese ju jeni duke kerkuar te argetoheni ne fund te semestrit ose dicka me shume te strukturuar, ne ju ofrojme nje pakete shkollore.                   

Programi jone i strukturuar shkollor eshte krijuar per te rritur dhe suportuar zhvillimin e shpejte te studenteve ne aspektin fizik, mendor dhe social. Ne jemi shume te apasionuar rreth ekskursioneve shkollore dhe programeve per edukimin fizik per t’ju pershtatur nevojave te grupit tuaj, keshtu qe na telefononi per te diskutuar cfare eshte me e mira per ju.

 

 

 

Gallery Image 3.jpg

PROGRAMI SHKOLLOR LATITUDE

Programi jone shkollor i edukimit fizik eshte krijuar per nxenes nga faza pergatitore deri ne 10 vjec. Te pershtatura me planin e programit kombetar bashke me autoritetet e vleresimit per edukimin fizik, ne ofrojme trajtim te vecante per te siguruar nevojat e cdo lloj moshe dhe nivel zhvillimi . Gjithashtu keto programe jane transformuar ne nje ambjent kenaqesie dhe sigurie.

Ne Latitude ne kombinojme kenaqesine e nje ekskursioni shkollor me perfitim shendetesor te edukimit fizik.

Gjithashtu, te gjitha programet tona shkollore te fitnesit jane te krijuara dhe ndiqen nga skuadra jone e shkelqyer e cila ka njohuri speciale ne trajnim individual, zhvillim dhe trajnim ne sporte.


 

School_socks Image_FW

EKIPI YNE FANTASTIK KA NE DORE TE BEJE VIZITEN

TUAJ SHKOLLORE PER TU MBAJTUR MEND GJATE

CMIM EKSKLUZIV PER SHKOLLAT

Perfitoni cmimin ekskluziv vetem per 800 LEKE per 90 minuta aktivitet duke Latitude.

  

Na telefononi dhe zbuloni se si studentet tuaj do te perfitojne nga vizita ne Latitude!

 

 

 

 


“Programi i shkelqyer ne te gjitha fushat e aktivitetit fizik, argetim, aventure, pune ne grup, aftesi personale dhe arritje. Perfundimisht, nje vend qe mund te flasesh gjate dhe te rikthehesh serish. Faleminderit Latitude!”

-

FAQ’s(lista pyetje pergjigje)

Programi shkollor kerkon minimumin nga 10 femije deri ne mbi 80 femije qe mund ti sistemoje ne Latitude. Ne gjithashtu kujdesemi per grupe te medha deri ne 200 persona, ju thjesht telefononi tek skuadra jone e aktiviteteve per me shume informacion rreth rezervimit.

 

Ne sugjerojme qe te gjithe femijet te veshin dicka te rehatshme, dhe ata qe deshirojne te provojne ngjitjen do tu duhet te sjellin kepuce te mbyllura. Kjo eshte nje stervitje e shkelqyer!

Per arsye alergjike dhe shendetesore, ushqimi i jashtem dhe pijet nuk mund te konsumohen ne qendren tone. Uji i pijshem eshte i siguruar dhe kafeneja jone ka nje game te gjere shitjesh si per pijet e ftohta ashtu dhe te ngrohta.

Po, ne kerkojme 50% te pageses per te siguruar rezervimin. Pagesa duhet te kryhet 7 dite para dates se rezervuar.

Po, te gjithe ekipit tone u kerkohet eksperienca ne lidhje me kontrollin ndaj femijeve ne momentin qe ata punesohen ne Latitude.

Po, kontrolli i sigurise dhe certifikata e perdorimit do ju dergohen me e-mail sipas kerkeses tuaj.

FAQ’s(lista pyetje pergjigje)

Programi shkollor kerkon minimumin nga 10 femije deri ne mbi 80 femije qe mund ti sistemoje ne Latitude. Ne gjithashtu kujdesemi per grupe te medha deri ne 200 persona, ju thjesht telefononi tek skuadra jone e aktiviteteve per me shume informacion rreth rezervimit.

 

Ne sugjerojme qe te gjithe femijet te veshin dicka te rehatshme, dhe ata qe deshirojne te provojne ngjitjen do tu duhet te sjellin kepuce te mbyllura. Kjo eshte nje stervitje e shkelqyer!

Per arsye alergjike dhe shendetesore, ushqimi i jashtem dhe pijet nuk mund te konsumohen ne qendren tone. Uji i pijshem eshte i siguruar dhe kafeneja jone ka nje game te gjere shitjesh si per pijet e ftohta ashtu dhe te ngrohta.

Po, ne kerkojme 50% te pageses per te siguruar rezervimin. Pagesa duhet te kryhet 7 dite para dates se rezervuar.

Po, te gjithe ekipit tone u kerkohet eksperienca ne lidhje me kontrollin ndaj femijeve ne momentin qe ata punesohen ne Latitude.

Po, kontrolli i sigurise dhe certifikata e perdorimit do ju dergohen me e-mail sipas kerkeses tuaj.