Cmimet e pergjithshme

 

Aktivitetet ne Latitude kane nje program kohor te percaktuar i cili perseritet cdo 1 ore.

Ky program garanton 60 minuta te mbushura plot me kercime, ngjitje dhe fuluturim.

Mbani mend qe do t’ju duhen Corapet e Gomuara Latitude si dhe atlete per t’u ngjitur, pa keto nuk mund te kryhen aktivitete ne Latitude.

 

Ora e pare

Ora shtese

Aktivitet i pergjithshem

+ 5 vjec mbi 110 cm dhe te rriturit 

Spektatoret jane Falas

800 LEKE

600 LEKE

Paketa Combo

Perfshin hyrjen + vaktin + pije

Maksimumi 10 kliente.

1300 LEKE

Zona e femijeve gjate javes

Qendrim pa afat nga e Hena deri te Premten

(Nuk eshte e vlefshme gjate fundjaves, festive publike dhe pushimeve shkollore)

400 LEKE

Zona e femijeve gjate fundjaves

Zone e dedikuar per femijet nga mosha 18 muajsh deri ne 5 vjec dhe nen 110 cm.

Orari te shtunen, te dielen, festat publike dhe shkollore.

400 LEKE

400 LEKE

Corapet e gomuara latitude jane te detyrueshme per tu veshur dhe kushtojne 100 LEK. Ato duhet te jene te veshura gjate gjithe seancave dhe ju mund ti mbani ato dhe gjate vizites tjeter.

Kujdes! Kepucet e mbyllura jane te detyrueshme per aktivitetet e ngjitjes

 

 

Abonim afatgjate, perfitoni seanca falas me blerjen e ofertes 24,48 ose 96 vizitave. Corapet jepen falas vetem ne momentin qe kryeni abonimin. Ekskluzivisht vetem per nje person. Nuk mund te perdoret nga me shume se nje person.

24 seanca + 3 seanca falas = 27 seanca ne total  (afati I perdorimit 3 muaj) cmimi 19.200 LEKE

48 seanca + 8 seanca falas = 56 seanca ne total  (afati I perdorimit 6 muaj) cmimi 38.400 LEKE

96 seanca + 24 seanca falas = 120 seanca ne total (afati I perdorimit 12 muaj) cmimi 76.800 LEKE

 

Gift Card

4,000 LEKE ( Mund te perdoret ne Kids Zone dhe ne zonen e te rriturve)

Cmimet ne grup

Cmimet tona ne grup jane per klubin tuaj sportiv,ate te shkolles ose grupin tuaj te punes duke krijuar nje atraksion te madh si dhe duke e bere Latitude destinacionin perfekt per cdo lloj grupi.

GRUPET

Sherbim jo i disponueshem pa rezervim.

 

E Hene-Premte

 

E Shtune-Diel

(perfshin festat publike dhe shkollore)

E pergjithshme 10+

60 min aktivitet+person i dedikuar

 

 

800 LEKE 

 

800 LEKE

 

GRUPET SPECIALE

Sherbim jo i disponueshem pa rezervim

     

E Hene-Premte 

E Shtune-Diel

(perfshin festat publike dhe shkollore)

Grupet Shkollore

(Duhet te jene te shoqeruar nga mesuesi)

90 minuta aktivitet  + person i dedikuar

 

 

 

800 LEKE

 

 

-

Organizimet Ne Ekip/Grupi I Korporatave

60 minuta aktivitet+person i dedikuar

 

 

800 LEKE

  

800 LEKE 

Per rezervime ne grup, ju lutemi te kontaktoni ekipin tone.