SFIDA E TE

GJITHE SFIDAVE

Nese pelqeni sportin e hedhjes, vrapimit te lire ose levizjet akrobatike atehere Rrjeti i Ninxhave eshte per ju. Pista e Rjetit te Ninxhave eshte dizenjuar per te zhvilluar fokusin, aftesine problem - zgjidhese, forcen fizike dhe per te testuar kurajon tuaj deri ne fund.

Hidhu, kerce, nxito , zgjatu dhe vrapo drejt rruges se fitores! Do ta mposhtesh sfiden apo sfida do te mposhte ty?!

Gallery Image 1.jpg (1)

CFARE ESHTE RRJETI NINXHAVE

Ju duhet te jepni gjithcka nga vetja per te sfiduar te paimagjinueshmen, dhe veshtiresite e Rrjetit te Ninxhave.

Ngjitja pa Litar – te levizesh pa nevojen e litareve dhe paisjeve te sigurise. Cfare po thua?

Muri i Merimanges - Zgjoni “Spider-man” brenda vetes nderkohe qe  zvarriteni permes  dy mureve paralele.

Ecje mbi Litar - ju duhet te keni nje fokus te mprehte dhe kembe te forta nese deshironi te fitoni kete beteje.

Ngjitja ne Mur - duhet qendrueshmeri, jane 3 nivele pjerresie te ndryshme, keshtu qe ne kemi te gjithe nje shans per te sfiduar Muret e Pjerreta.

Zbritja zip-line - Pasi te keni vendosur mendjen ne pune zbritja me litar eshte shperblimi i te gjitha veshtiresive qe keni ndeshur. Urrrrra!

 

The Grid (mix sfidash) eshte ideale per femijet e moshes 7/8 vjec (duhet te jene mbi 125 cm te gjate).

FESTA E

 

DITELINDJES

KLIKO PER ME TEPER

AKTIVITETET

 

NE GRUP

KLIKO PER ME TEPER
Latitude Air Melbourne Tirana
  • The Grid