header-img

Bashkohu me Ekipin e Latitude

Ne jemi vazhdimisht ne kerkim te yjeve per t'u bashkuar me ekipin.

Nese jeni mbi 18 vjeç, nje person argetues, dhe plote adrenaline, atehere duam te degjojme nga ju. Ju lutemi plotesoni formularin e meposhtem dhe bashkengjitni CV-ne tuaj dhe nje leter interesi.

 

Aplikoni tani

.
CV
Leter Interesi