Half page image module 1.jpg

ZONA

KUSHTUAR FEMIJEVE

Vogelushat do ta adhurojne zonen dedikuar per ta, po ashtu dhe prinderit e tyre! Femijet nen 5 vjec dhe me pak se 110 cm, mund te mesojne aftesi te reja dhe te ndertojne besimin tek vetja duke u praktikuar ne zona me veshtiresi te ulet. Kids Zone eshte posacerisht e dizenjuar per perdoruesit e vegjel nga 18 muajsh, dhe eshte e lire per tu rezervuar cdo dite.

Latitude mundeson gjithashtu nje hapsire te vecante per karrocat e bebeve dhe nje vend te dedikuar per nderrimin e femijeve.

Ā 

Ā 

Gallery Image 3.jpg (2)

FESTA E DITELINDJES NE ZONEN E FEMIJEVE

Lojtaret e vegjel do te kene eksperiencen me te bukur te jetes gjate festimit te ditelindjes ne Latitude.

Ata do te shijojne shume emocione dhe aventura si kurre me pare, gjithashtu edhe prinderit mund te relaksohen nderkohe qe ekspertet tane do te merren me te gjithe organizimin Ā e detajuar te festes.

60 minuta ne Zonen e femijeve si dhe 45 minuta ne dhomen private te ditelindjes do ti sjellin buzeqeshje dhe lumturi te vegjelve tuaj.

Ā 

Ā 

Ā 

FESTA E

Ā 

DITELINDJES

KLIKO PER ME TEPER

AKTIVITETET

Ā 

NE GRUP

KLIKO PER ME TEPER
Latitude Air Melbourne Tirana
  • Kids Play Center