PERVETESO NGJITJEN

Pergatitu per nje sfide argetuese ne zonen tone dinamike te aktiviteteve te ngjitjes.

Kulla, Shtyllat Roze, Muret e ngjitjes jane disa nga lojrat ku mund te provoni aftesite dhe shkathtesine tuaj si edhe te mposhtni friken nga lartesite.

Half page image module 2.jpg

Pista e

PENGESAVE NE AJER

Gjeni kurajon per te sfiduar kete piste me pengesa 8m lart nga toka ku do te hasni edhe nje pamje madheshtore gjate gjithe aktivitetit.

Pista e Pengesave ne Ajer do t’ju beje te ngjiteni, te lekundeni dhe te ecni ne litar nepermjet nje numri te madh sfidash argetuese dhe njekohesisht plot adrenaline.

 

REALIZONI

DITELINDJEN

TUAJ NE LATITUDE

ZBULO ME TEPER

colour-splash

FESTA E

 

DITELINDJES

KLIKO PER ME TEPER

AKTIVITETET

 

NE GRUP

KLIKO PER ME TEPER
Latitude Air Melbourne Tirana
  • Indoor Climbing